Terugkijkend op de eerste week

2 oktober 2022 - Mexico-Stad, Mexico

De afgelopen week.. was geweldig! We hebben zoveel leuke dingen gedaan en zoveel nieuwe dingen gezien, geleerd en meegemaakt. Zo hebben we een tour door het centrum van Mexico-Stad gekregen en ook heb ik taart in mijn gezicht gekregen. Ik zou er wel eeuwig over kunnen vertellen. Maar dat wordt misschien een beetje teveel. Ik zal het meeste toelichten bij de foto's die ik later ga uploaden.

Gods stem verstaan
Ik wil jullie heel graag iets tofs vertellen dat ik gisteren heb meegemaakt. We hadden een worship sessie met de groep en de Staff was voor elk van ons aan het bidden. Op een gegeven moment kwam Nía naar mij toe om voor mij te bidden. Het was een prachtig gebed over de blijdschap en positiviteit die ik bracht in de groep. Vervolgens vertelde ze iets over wat God tegen haar zei. Hij zei dat ik zijn stem kon verstaan, heel helder, en dat ik ook altijd naar hem luister. Dit vond ik prachtig om te horen en het raakte me diep. Ik had al een tijdje het idee dat ik God af en toe wel kon verstaan, maar ik was er nogal onzeker over. Dus het ontvangen van die woorden was erg bemoedigend voor mij.

Komende week is het onderwerp 'Hearing Gods Voice' en ik ben nu al zo benieuwd naar wat de week gaat brengen! Er valt nog zo veel te leren en er gaat zoveel gebeuren! Ik zal jullie er snel over vertellen!

Hasta luego!

1. Frans van Hoffen:
    2 oktober 2022
    Fijn Elin dat je zoveel mooie dingen van God mag ontdekken daar in een ver land.Ons🙏 Is met jullie en veel 🥰
  2. Gina van de Kamp:
    2 oktober 2022
    Prachtig en bemoedigend om God zo dichtbij je te ervaren! Veel zegen de komende week, liefs Gina
  3. Marjolijn:
    3 oktober 2022
    Wat fijn dat je daar zo aan het genieten bent en God zo van dichtbij mag ervaren. Keep on going!
  4. Elianne:
    3 oktober 2022
    hee lieverd, wat super mooi man... God weet altijd echt precies wat je nodig hebt, zo mooi... super bemoedigend. ik ben blij dat je zijn stem mocht horen<3 Ik bid dat je mag groeien in het horen van zijn stem en dat je dat mag leren het te verstaan in Jezus naam, amen.. <3
  5. Marenda:
    5 oktober 2022
    Mooi dit te lezen! Geniet ervan!
  6. Merel ;):
    5 oktober 2022
    Ach Elin, wat leuk om weer te lezen! Ik vind het zo mooi hoe God zo snel al door jou heen werkt. Dat je in zon korte tijd al hebt mogen groeien tot een inspiratie voor anderen en mij!! Deze verhaaltjes bemoedigen mij om ook uit te stappen in mijn geloof. Ook houden we elkaar zo scherp en bewust van de geestelijke strijd in en om ons heen🧡
    Heb wederom weer genoten van jou veerhaaltje 😘